Sandra

Op 27 december 2015 heeft Sandra, (de ☀️ en zangeres van NOON) haar taken op aarde moeten neerleggen. Ze wordt gemist 😭, maar ze leeft voort in de harten van veel mensen en haar mooie stem leeft voort in de liederen die ze heeft gezongen

Sandra haar wens was dat NOON zou blijven voortbestaan! En ik (Marleen, de Maan van NOON) heb haar beloofd om ons werk wat nog niet af was, te volbrengen en onze CD ‘Hemelsblauw’ beschikbaar te houden.

De liedjes die we nog graag samen had willen voltooien, zullen als eerste op ons Youtube kanaal ‘noonmuziek‘ en via deze weblog gepubliceerd worden.

Een voor ons heel speciaal liedje “Wolkjespost” is, toen Sandra er nog bij kon zijn, op 27 november 2015 online gekomen. Zie Youtube:

“Al is de zon nu achter de horizon, de maan zal haar licht weerkaatsen”

Contactadres; noonmuziek@gmail.com

2 gedachten over “Sandra

 1. Ikzelf heb Sandra nooit ontmoet, maar de heel mooie liedjes van haar (haar mooie stem en de zeer diepe en mooie teksten!) hebben mij diep geraakt. We zijn jullie noonmuziek toevallig op het spoor gekomen bij het zoeken naar liedjes voor de herdenkingsviering van de overleden kinderen.
  Ik wens haar echtgenoot, kinderen en àllen die haar zo dierbaar zijn heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode. Moge de vele mooie herinneringen aan al het goede dat zij deed, aan alle liefde die zij gaf jullie sterken en troosten! Moge jullie liefdevolle verbondenheid over de grens van de dood heen jullie pijn en verdriet verzachten.
  Mijn christelijke deelneming
  Hilde

  • Beste Hilde,
   Nu ik jouw liefdevolle & betrokken. reactie lees, raakt het me weer diep! Ik weet niet meer of ik deze ook had beantwoord? Ik ervaar nog altijd de verbondenheid met Sandra, en soms heel sterk! Bij deze; héél veel dank!! En voor jou veel liefde & zegen! Liefs Marleen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s