Nieuws

Onze CD Hemelsblauw

Voorkant Hemelsblauw-resize

Het album “Hemelsblauw” met daarop 9 liedjes is als CD te bestellen voor €9,- incl.verzendkosten kosten binnen Nederland. In uw mail kunt u aangeven welk specifiek lied u (via de mail),graag toegezonden wil krijgen.Vervolgens ontvangt u van mij een betaal-link d.m.v. een “tikkie”. Voor het gebruik van de liederen bij een uitvaart is het soms gewenst om de Cd daarvoor te gebruiken. In dat geval, komen er de verzendkosten bij ( Voor het verzenden naar België zijn de kosten iets meer) .

Voor een (spoed-)bestelling kunt u mailen naar: noonmuziek@gmail.com, waarin uw mij uw adresgegevens door geeft. Doorgaans reageer ik dezelfde dag nog. De betaling kan ook door middel van een Tikkie, welke ik u via een e-mail, tekstbericht via de Whatsapp of Messenger zal sturen.

Het jaar 2016 begon voor NOON héél triest;

Op 27 december 2015 heeft Sandra, (de Zon van NOON), na een heel kort ziekbed haar leven op aarde moeten afleggen. Ze ging in vertrouwen dat ze ook in de eeuwigheid zou mogen blijven zingen! Het volgende gedicht (met haar handschrift) vond ik op een blaadje;

“als de dood komt en mij zegt:

je dagen zijn geteld

dan zal ik zeggen:

ik heb geleefd in liefde

en niet altijd in tijd

en als hij vraagt:

zullen je liederen blijven

dan zal ik antwoorden:

dat weet ik niet

maar dit weet ik:

vaak wanneer ik zong

vond ik mijn eeuwigheid”

Sandra wilde heel graag dat NOON zou blijven voortbestaan! En ik (Marleen, ofwel de Maan van NOON) heb haar dan ook beloofd om ook ons werk wat nog niet af was, te volbrengen en onze CD “Hemelsblauw” beschikbaar te houden.

De liedjes die we nog heel graag hadden willen voltooien, zullen via het kanaal “noonmuziek” op Youtube gepubliceerd worden.

Een voor ons heel speciaal liedje “Wolkjespost” is, toen Sandra er nog bij kon zijn, op 27 november 2015 online gekomen. Zie Youtube: https://youtu.be/b-y_y8WSeTw

“Al is de zon nu achter de horizon gegaan, de maan zal toch haar licht weerkaatsen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s