Last song

Toen we voor het mixen van de liedjes bij Arnaldo Lopez in de studio waren, bood hij tijdens een pauze aan om even een ‘live’-opname te doen, zoals hij dat dan doet! Daar konden we natuurlijk geen nee tegen zeggen : ) !!! Het was bedoeld als een try-out, maar resulteerde in een fijn moment van samen óngedwongen muziek maken. We speelden voor het eerst het lied “Last Song” van onze favouriete Julie Miller, samen. Alleen kloppen er hier en daar een paar akkoordjes niet. Maar om die reden dit lied niet te willen delen, vind ik ook zonde! Want anders zou deze prachtige welgemeende vertolking van Sandra niet in zijn geheel te beluisteren zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s