Kinderen

Voor en over kinderen

Kinderen horen erbij!!!

Voor hen maken wij speciale liedjes, zoals voor een afscheidsceremonie of een herdenkingsbijeenkomst. Of om te zingen voor een klasgenoot(je), die is overleden.

Zoals het liedje “Belletjes”, welke ook is gezongen door een kind!

CAM00533

We speelden het liedje “Ballon” buiten, tijdens het oplaten van de ballonnen, door ouders en naaste familie van de in het afgelopen jaar overleden kinderen in de” Isala klinieken”. Deze ceremonie, werd georganiseerd door een team van medewerkers, van de Isala-klinieken.

Kinderen bliezen als de besten, om met de belletjes de ballonnen nog even wat hoger de lucht in te ‘duwen’ 🙂 het was een indrukwekkend gezicht hoe ze in grote getale opstegen naar een strak blauwe hemel…. Het liedje “Belletjes” staat op de CD “Hemelsblauw”; maar kan ook los besteld worden, evenals het ballonnen-lied  “Als-ik-kon” (niet op de CD)

Het kinderliedje “Wolkjespost” voor een overleden vriendje, vriendinnetje of klasgenootje staat nu ook op Youtube;

Meest recente berichten

Wereld-Lichtjes-dag

Op 12 december 2021 werden er wereldwijd weer kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen! Zo’n 10 jaar geleden werden Sandra & ik gevraagd om ons lied “Sterrenkind” live te spelen in Sneek. Het was berenkoud en het vroor zelfs 10 graden; maar de lichtjes in de door basisschool- leerlingen beschilderde potjes gaven ons de power & moed om het lied over te brengen naar al die ouders die hier een kind moeten missen en hier naartoe gekomen waren:

  1. Mijn Pappa Geef een reactie
  2. Belletjes 10 reacties
  3. “Mijn pappa speelt de sterren van de hemel” Geef een reactie
  4. Heel lang Geef een reactie
  5. “Doorgaan” Geef een reactie
  6. “Lichtje” 4 reacties
  7. NOON in rouw Geef een reactie
  8. Sandra 2 reacties
  9. Last song Geef een reactie