Kinderen

Voor en over kinderen

Kinderen horen erbij!!!

Voor hen maken wij speciale liedjes, zoals voor een afscheidsceremonie of een herdenkingsbijeenkomst. Of om te zingen voor een klasgenoot(je), die is overleden.

Zoals het liedje “Belletjes”, welke ook is gezongen door een kind!

CAM00533

We hebben in dit liedje buiten gespeeld tijdens het oplaten van de ballonnen, na afloop van de jaarlijkse kinder-herdenkings-ceremonie van de Isala-klinieken.

De kinderen bliezen belletjes om de ballonnen nog even wat hoger de lucht in te ‘duwen’, wat een indrukwekkend gezicht was het hoe ze in grote getale opstegen naar een strak blauwe hemel…. Het liedje staat op de CD “Hemelsblauw”; maar kan ook los besteld worden.

Het kinderliedje “Wolkjespost” voor een overleden vriendje, vriendinnetje of klasgenootje staat nu ook op Youtube;

Meest recente berichten

Mijn Pappa

Dit lied is gemaakt door Sandra, als ode aan Olaf ( vader van 2 prachtjongens) en ook de zoon van een bijzondere vrouw met wie we in het verzorgingshuis een ontmoeting hadden samen met hun oma, de moeder van Olaf. De nog jonge kinderen, die hun frietjes aan het verorberen waren aan tafel in het restaurant beneden, benoemden dat hun vader héél goed gitaar kon spelen; ” hij speelde de sterren van de hemel”! Hier was de kiem gelegd in Sandra om dit prachtige lied van begin tot het eind vorm te geven en ook zóóó mooi in te zingen. Het lied is opgenomen in de studio van Paul Bakker die de gitaarsolo, aan het eind heeft ingespeeld. Het lied is later gemixt door Arnaldo Lopez. Ik wordt, wanneer ik het lied weer beluister, nog altijd tot tranen toe geroerd

  1. Belletjes 10 reacties
  2. “Mijn pappa speelt de sterren van de hemel” Geef een reactie
  3. Heel lang Geef een reactie
  4. “Doorgaan” Geef een reactie
  5. “Lichtje” 4 reacties
  6. NOON in rouw Geef een reactie
  7. Sandra 2 reacties
  8. Last song Geef een reactie
  9. Vlinders 1 reactie