NOON in rouw

Het jaar 2016 is voor ons wel héél triest begonnen, want tot verdriet van velen heeft Sandra na een korte ziekteperiode haar leven op aarde moeten afleggen. Ze ging met het vertrouwen dat ze ook in de eeuwigheid zou mogen blijven zingen! De volgende woorden droeg ze altijd bij zich;

“als de dood komt en mij zegt:

je dagen zijn geteld

dan zal ik zeggen:

ik heb geleefd in liefde

en niet altijd in tijd

en als hij vraagt:

zullen je liederen blijven

dan zal ik antwoorden:

dat weet ik niet

maar dit weet ik:

vaak wanneer ik zong

vond ik mijn eeuwigheid”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s