Muziek

Onze CD Hemelsblauw

Voorkant Hemelsblauw-resize

De presentatie was in 2011 in ’t Hooge Huus’ in Heino en de reacties waren hartverwarmend.

Deze CD is te bestellen door €13,50 incl.verzendkosten kosten binnen Nederland over te maken op rek.nr: NL45 ASNB 0777 4762 07 – BIC: ASNB NL21 o.v.v. “Hemelsblauw” en uw adresgegevens.Voor het verzenden naar België zijn de verzendkosten iets meer.

Voor een (spoed-)bestelling kunt u een mail sturen naar: noonmuziek@gmail.com. Dan is de kans groot dat de gewenste muziek op tijd daar is waar het zijn moet! Ik, Marleen, zal mijn uiterste best doen om hier zorgvuldig mee om te gaan!

Voorkant Hemelsblauw-resize

Deze CD is te bestellen door €13,50,- (dit is inclusief de verzendkosten binnen Nederland), over te maken op rekeningnummer: NL45 ASNB 077 4762 07 – BIC: ASNB NL21 o.v.v. “Hemelsblauw” en uw adresgegevens.

Voor een (spoed-)bestelling kunt u een mail sturen naar: noonmuziek@gmail.com, waarin uw de mij uw adresgegevens door geeft. Doorgaans reageer ik dezelfde dag nog en kan de betaling óók door middel van een Tikkie, welke ik u dan via de mail of de whats-app zal sturen.

Het kinderliedje “Wolkjespost”, met daarin een paar rap -stukjes, hebben we gemaakt voor het herdenken van een overleden vriendje, vriendinnetje of klasgenootje.

Het liedje “Mijn engel”, welke we maar net in een vorm hadden gegoten, speelden we hier live! En waar we (op een ‘lichte’ manier ) onze overleden dierbaren herinneren en herdenken ……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s