Muziek

Onze CD Hemelsblauw

Voorkant Hemelsblauw-resize

De presentatie was in ’t Hooge Huus in Heino en de reacties waren hartverwarmend.

Deze CD is te bestellen door €12,- (dit is inclusief de kosten voor het verzenden binnen Nederland) óf €16 voor het verzenden naar België, over te maken op rekeningnummer: NL53 ABNA 0450 210 944  (BIC: ABNANL2A) o.v.v. “Hemelsblauw” en uw adresgegevens.

Voor een (spoed)bestelling kunt u ook een mail sturen naar: noonmuziek@gmail.com. Dan is de kans groot dat de gewenste muziek op tijd daar is waar het zijn moet! Ik, Marleen,  zal er mijn uiterste best voor doen om hier zorgvuldig mee om te gaan!

 Het kinderliedje “Wolkjespost”, met daarin een paar rap -stukjes, hebben we gemaakt voor het herdenken van een overleden vriendje, vriendinnetje of klasgenootje.

Het liedje “Mijn engel”, welke we maar net in een vorm hadden gegoten, speelden we hier live! En waar we (op een ‘lichte’ manier ) onze overleden dierbaren herinneren en herdenken ……

Onze eerste CD Hemelsblauw is in 2011 uit gekomen!

Voorkant Hemelsblauw-resize

De presentatie was in ’t Hooge Huus in Heino en de reacties waren hartverwarmend.

Deze CD is te bestellen door €12,- (dit is inclusief de kosten voor het verzenden binnen Nederland) óf €16,- voor het verzenden naar België, over te maken op rekeningnummer: NL53 ABNA 0450 210 944 – BIC: ABNANL2A  o.v.v. “Hemelsblauw” en uw adresgegevens. Voor een spoedbestelling kunt u ook een mail sturen naar: noonmuziek@gmail.com.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s