Vlinders

We kregen vorige week van iemand die een DVD maakt voor de stichting www.aandachtdoetspreken.nl  voor ouders-van-door-een geweldsmisdrijf-omgekomen-kind, de vraag ons lied en video “Vlinder”, te mogen verwerken in haar documentaire.

Natuurlijk mocht dat; want de vlinders houden niet op zich als boodschappers te manifesteren en zo ook troost te brengen in zulke vreselijke situaties.IMG_5146

Het liedje is ons ook ‘gegeven’; het zou niet bestaan zonder het gedichtje ‘Vlinder’ van Marion Korenromp-Herder die het schreef n.a.v. haar overleden dochtertje Lieke. (www.nabijverliesbegeleiding.nl)

Een gedachte over “Vlinders

 1. Hallo lieve dames

  Wat een mooi lied hebben jullie gemaakt over de vlinder. Een vriendin van mij heeft het op de begrafenis van haar moeder gespeeld.

  Ik speel zelf gitaar en ben op zoek naar de akkoorden. met name ook omdat mijn buurman en maatje een paar weken geleden is overleden. toen ik het bericht hoorde zat ik op een andere plaats in nederland op de camping. na een paar minuten kwam er een vlinder die bleef om mijn hoofd cirkelen. ten na een tijdje vloog deze weg. toen ik naar mijn auto liep..zat de vlinder voor mijn deur. toen ik weer terug kwam zat er een vlinder voor de deur van mijn tent.

  Ik zou het heel mooi vinden als ik zowel voor mijn vriendin, haar moeder en mijn buurman af en toe dit lied zou kunnen spelen.

  Als jullie het niet willen is het ook OK hoor en dat snap ik ook.

  lieve groet,

  Yvonne

  Dag Yvonne, wát een bijzondere & mooie ontmoetingen heb je gehad met de vlinders! Dat kán geen toeval zijn hè! Natúúrlijk mag je de bladmuziek/ met akkoorden gebruiken! Heel graag zelfs. Ik,(Marleen) ben niet zo bedreven op WordPress, wel op Gmail. Kan je me daar een korte mail sturen? Dan heb ik gelijk jouw e-mailadres! Groetjes, Marleen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s