14 gedachten over “Belletjes

 1. bedankt voor dit lied!
  we gebruikten dit op het strand speciaal voor onze oma met 15 achterkleinkinderen.

  we bliezen bellen terwijl we luisterden naar de muziek, nadat de as van Oma in zee was uitgestrooid. Het was een zeer toegankelijk lied voor alle kinderen (leeftijd 3 tot 11 jaar).
  De oudste vroeg zich af of we nu al aan 10.000 kusjes zaten.

  Alvast bedankt

  • Een nogal late antwoord op jouw fijne bericht; hierbij nog heel veel dank! Het doet me goed om te weten dat het liedje en het bijhorende ritueel zo goed van pas kwam! En wat lié-iéf van de 10.000 💕🙏 🌈

 2. Wat een fijne reactie! Hoe dankbaar & origineel ook; de kinderen hebben de tekst goed in zich op genomen en hun best gedaan, want van om en nabij “10.000” kusjes heb ik nog niet eerder gehoord : ) En hoe zal oma daar mee zijn ‘verguld’ ……
  Warme groet & sterkte!!!
  Marleen

 3. Beste

  Hebben jullie een partituur ter beschikking? Dit is een prachtig nummer, die ik graag zelf zou kunnen spelen en zingen met kinderen.

  Met vriendelijke groeten

 4. Beste Marleen,
  Vanuit de grond van mijn hart: Bedankt dat jij en Sandra zo’n mooi liedje hebben gemaakt.
  We hebben het liedje gedraaid op de uitvaart van onze oma-oma, de achterkleinkinderen stonden om de kist en bliezen de belletjes. Dit was zo’n ontzettend mooi moment!
  Het liedje heeft echt een plekje in mijn hart gekregen en heb ik al vaker doorgeven aan anderen die het vervolgens afspeelden tijdens een uitvaart.
  Dank, dank jullie wel 💙
  Groetjes, Lisette

  • Dag Lisette,
   Heel fijn om te ‘horen’ dat jullie het liedje hebben gebruikt en het jullie heeft vergezeld bij het afscheid nemen, en het nu een plekje in jullie hart heeft ingenomen en dat je het ook weer door geeft aan anderen! Bedankt 🎶🐦!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s