Mijn Pappa

Dit lied is gemaakt door Sandra, als ode aan Olaf ( vader van 2 prachtjongens) en ook de zoon van een bijzondere vrouw met wie we in het verzorgingshuis een ontmoeting hadden samen met hun oma, de moeder van Olaf. De nog jonge kinderen, die hun frietjes aan het verorberen waren aan tafel in het restaurant beneden, benoemden dat hun vader héél goed gitaar kon spelen; ” hij speelde de sterren van de hemel”! Hier was de kiem gelegd in Sandra om dit prachtige lied van begin tot het eind vorm te geven en ook zóóó mooi in te zingen. Het lied is opgenomen in de studio van Paul Bakker die de gitaarsolo, aan het eind heeft ingespeeld. Het lied is later gemixt door Arnaldo Lopez. Ik wordt, wanneer ik het lied weer beluister, nog altijd tot tranen toe geroerd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s